cropped-Logo.jpg

Firmaet bygger stadig på de samme gamle værdier og principper, som stifteren Carl Søndergaard grundlagde, der lyder på troværdighed, sikker transport og levering til tiden. Virksomhedens målsætning er at minimere kundens transportudgifter samtidig med en punktlig og sikker transport/levering. 

Virksomhedens vision

At sikre kunderne den bedste, mest fleksible og økonomiske transport på en sikker og bæredygtig måde. Vi vil være vores kunders foretrukne leverandør og aldrig gå på kompromis med kvaliteten. Derfor er din tid i fokus, og vi vil arbejde hårdt for at opfylde dine kriterier til en effektiv kørsel.

Virksomhedens mission

Kvalitetsstyring

Firmaet har udviklet et kvalitetsstyringsystem, som sikrer at arbejdet udføres på den mest sunde og sikre måde med mindst mulig belastning for mennesker og miljø. Der sker rapportering og opfølgning af eventuelle skader og uheld. Vi har uddannet egen sikkerhedsrådgiver.Firmaets målsætning er at uheld og ulykker skal undgås. Dette anses dog for urealistisk, da vi har med mennesker at gøre. Vi vil derfor via vores sikkerhedspolitik minimere uheld og ulykker mest muligt.

Trafiksikkerhed

Færdselssikkerheden vil altid have høj prioritet, hvad enten vi transporterer i vore egne eller samarbejdspartneres biler. Firmaet anvender i dag stort set udelukkende Volvo lastbiler, da vi mener Volvo leverer de sikkerhedsmæssigt bedste biler for vores chauffører. Desuden er samtlige biler udstyret med Automatisk Opbremsning (ACB) og Volvo Dynafleet for at kvalitetssikre transportgennemførslen.